Tekst & copywriting

 

 

U wilt complexe materie op een toegankelijke manier beschrijven? Of een doelgroep verleiden om informatie tot zich te nemen? Een commercieel strak verhaal dat ervoor zorgt dat uw klanten anders gaan handelen?

 

Bij mij bent u aan het juiste adres. Ik ben een ervaren tekstschrijver. Doordat ik ook als businessanalist werk, ben ik goed in staat om van een willekeurig domein een commercieel en vooral begrijpelijke tekst te maken, waarbij ik lastige informatie snel tot me neem. Het maakt niet uit of u een flyer, webtekst, column of boek wilt maken.

 

Omdat ik reeds geruime tijd als tekstschrijver werkzaam ben, beschik ik over een netwerk met ervaren grafisch ontwerpers, websitebouwers- en beheerders en fotografen. Ik help u graag op weg.

 

Redigeren van uw eigen teksten

Heeft u zelf een tekst geschreven voor uw website, boek of folder en wilt u uw tekst net een beetje meer geven? Ik redigeer uw tekst, al binnen een dag. Ik zorg ervoor dat uw tekst aansluit bij de belevingswereld van uw doelgroep, dat uw lezer handelt, bijvoorbeeld door uw product aan te schaffen en dat uw lezer exact begrijpt wat u wilt vertellen. Ik herschrijf uw tekst zodat uw lezer een boodschap krijgt aangeboden die exact voor hem of haar geschreven lijkt te zijn: op het juiste moment, in de juiste bewoordingen en met precies de goede oplossing.

 

 

 

Contact      Suzanne Franken 2021      Algemene voorwaarden

grondig analysewerk, training en heldere teksten    www.sfranken.nl